F.C. Barcelona – Real Madrid sau frumuseţea unui spectacol pe teren minat

rivale, unitatea, fascinată, ansamblu, prezentatorii, fantastic, biruitor, vioara a doua, materialul, campion, sumedenie, viaţă, ajută

Am învăţat, privind meciul dintre cele două rivale, că unitatea unei echipe este mai importantă decât talentul fiecăruia luat în parte. Am fost fascinată de pasele pe care şi le dădeau învingătorii, lucru care mi-a amintit din nou de principiul: „cine dă, lui îşi dă…” (pentru că oferind câştigau pe ansamblu!)

Trebuie să spun că apreciez prezentatorii care scot în evidenţă nu doar pe cel care-a marcat, ci şi pe cel care-a pasat decisiv, pe cel care s-a zbătut să păstreze mingea… Mi se pare fantastic să ai ochi nu doar pentru biruitor, ci şi pentru cei care l-au ajutat pentru a se remarca: pe cei care ţin scara, pe cei care pregătesc instrumentarul, pe cei care pregătesc materialul, pe cei care sunt vioara a doua…

Cei ce văd echipa, nu doar vedeta, sunt cei care ştiu că niciun campion nu se face singur, mai ales la sport de echipă – iar la sportul numit viaţă nimeni nu ajunge în vârf pentru că s-a descurcat singur, ci are o sumedenie de oameni cărora ar trebui să le fie recunoscător.

O să mă gândesc la cei care m-au ajutat şi sper ca să fiu mereu printre cei care ajută.

2 gânduri despre &8222;F.C. Barcelona – Real Madrid sau frumuseţea unui spectacol pe teren minat&8221;

    • îmi place sportul în general şi urmăresc tot ce e interesant. preferinţe nu mai am pentru că m-au dezamăgit (pe vremea când le aveam!) atât de tare încât am rămas doar un spectator care urmăreşte… spectacolul. doar trebuie să învăţăm din toate şi de la toate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s