Februarie

9februarie

La mulţi ani, Agatha de la http://experimentesiexperiente.wordpress.com/

Când eram suficient de mică încât să nu am nicio urmă de îndoială în legătură cu existența „moșilor” care veneau cu cadouri, visam extrem de mult să am o pereche de patine. Visam de-adevăratelea! Se făcea că deschideam dulapiorul unde mi se părea mie că sunt mereu lucruri interesante de găsit- și asta doar pentru că erau ale părinților și de obicei nu aveam ce căuta în ele, evident, cu cât mai înverșunați erau ei, cu atât mai curioase eram noi J– și acolo era o pereche de patine albe pentru mine.

Atunci credeam cu tărie că dacă îți dorești un lucru mult de tot, se întâmplă. Ei bine, nu s-a întâmplat. Nu am nici acum patine, nu am încălțat niciodată așa ceva. Acum nu mai este din perspectivă materială ca atunci, doar delăsare. O permanentă amânare: nu anul ăsta.

Nu numai că nu le-am primit, dar dezamăgirea a fost dublată de următoarea „scăpare” a lui Moș Nicolae- pesemne bătrânețile îl ajunsesră încă din vremea aceea. Am sters ghetuțele, ca de obicei, le-am așezat frumos, am pândit toată seara până am adormit. Nu am uitat să pun la geam și ghetuțele păpușilor mele, la fel de bine îngrijite, și asta pentru că fuseseră foarte cumninți și ascultătoare bietele de ele. Dimineața am fugit să văd ce mi-a adus. Normal că nu erau patinele, dar am uitat repede de ele. Important era sa am ceva (mereu m-a încântat orice lucru primit). Când am dat fuga la geam…stupoare! Moșul uitase de păpușile mele! Ghetuțele lor erau goale!

Am fost mai dezamăgită decât de lipsa patinelor…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s