Specialistă în corbi…

Sunt abonată la acest blog (http://klaudiastan.wordpress.com/2011/03/31/mentalitatea-corbului/) şi, când am văzut acest articol, mi-am trimis gândul la o altă faţă a corbului.

Corbul care se lasă folosit de Dumnezeu, corbul care se grăbeşte să asculte indicaţiile lui Dumnezeu, zburând pentru a-i aduce lui Ilie tot ce are nevoie în clipele lui de deznădejde, de deprimare.

E o diferenţă între corbi? În general, nu. Dar când sunt mânaţi de propriile instincte versus voia lui Dumnezeu? Atunci, da, diferenţa este foarte mare.

Nu doar între corbi, ci şi între oameni; acei oameni care pot strânge doar pentru ei, pot păstra doar pentru ei, se pot îmbuiba ca să aibă iluzia fericirii şi acei oameni care oferă, care SE oferă, pentru a le face celorlalţi viaţa mai frumoasă.

Până la urmă, corbi suntem toţi; depinde cui dăm aripile noastre…

3 gânduri despre &8222;Specialistă în corbi…&8221;

  1. Frumoase gânduri! Mă gândeam însă, că în multe privinţe, noi oamenii suntem mai răi decât corbii. Măcar despre aceştia se spune: „corb la corb nu scoate ochii!” Oamenii…da!

    • De aceea suntem noi oamenii specialişti în corbi: le-am observat comportamentul şi vedem că ne sunt superiori… Dar ne dăm mari că măcar cunoaştem mai mult decât ei şi cică suntem … hm! cei mai de sus din regnul animal! După cum spuneam, şi corb şi om care-ai scos ochii… dacă eşti, la o suflare divină, poţi face altceva decât ai făcut anterior… Acum, depinde ce alegem… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s