Saptamana nebuna – tunsoare pentru fete

Asa as putea sa numesc aceasta perioada. Iar ziua de ieri a fost cel putin apogeul, daca nu exagerarea. De dimineata am pornit cu Ileana Cosanzeana la o vizita, … la dentist. Mda, era cadoul ei: ea ma informeaza mereu, cum aude de ceva interesant, iar acest aspect chiar era interesant. La cabinet am fost politicoasa si am lasat-o pe ea prima. Normal ca sunt politicoasa, doresc sa aman cat mai mult sa dau piept cu uraganul ridicat de freza si burghiul dentistului. 🙂

In timp ce o asteptam, am avut senzatia ca sunt la un cabinet special pentru barbati – doar reviste pentru barbati. Nu din cele pentru barbati dezinhibati complet, dar oricum… Eu incercam sa dau de-o revista pe care sa ma uit cu un scop precis… Ele nu si nu, suntem doar pentru „meni”. Bine, zic, oricum caut ceva care tine de „mani” adica o tunsoare baieteasca pentru ca asa sunt eu, ador tunsoarea scurta. Poate gasesc pe-aici o sugestie macar de frizura… Ti-ai gasit: barbatii prezentati aveau parul periuta sau lung, iar femeile valuri-valuri de plete.

Concluzia mea / de parca nu as fi stiut pana acum / marketingul pentru barbati se face cu femei carora le flutura parul in vant. Sunt foarte fericita: inseamna ca de acum inainte, adica ma rog, dupa ce voi gasi tunsoarea ideala si o voi pune in practica, o sa fiu invizibila pe strada, ca toate celelalte femei care poarta par scurt. Super! Decat sa atrag atentia oricarui magar, mai bine incognito!

Un gând despre &8222;Saptamana nebuna – tunsoare pentru fete&8221;

  1. Pingback: Să descoperi/ încurajezi pe cineva | Despre sufletul meu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s