Cea mai frumoasă zi din viață

Cea mai frumoasă zi din viață este cea în care descoperi că ai prieteni. Vă mulțumesc tuturor. Probabil că este anul cel mai interesant din viața mea pentru că e primul în care am adăugat prieteni buni, cărora le port respect, chiar dacă nu i-am văzut niciodată. Este interesant cum poți fi bogat prin simplul fapt că te gândești la oameni. Și pentru că râzi cu ei, deși nu le-ai văzut niciodată ochii.

Mulțumesc mult de tot. 🙂 

http://experimentesiexperiente.wordpress.com/2011/05/20/despre-sufletul-ei-la-aniversare/

24 de gânduri despre &8222;Cea mai frumoasă zi din viață&8221;

 1. La multi ani draga Ana intalnita de doua mamici prietene care au fost cucerite de tine, care te citesc cu drag si entuziasm si care gasesc informatii utile intre paginile acestei carti pe care o scrii aici.
  Sa ai o viata senina, sa iti fie rasplatite toate faptele bune pe care le faci, sa iti fie prietenii mereu aproape pentru ca bogatia ta sa fie completa!
  Din toata inima te imbratisam cu drag, Vali si Maria!

 2. Am niste zile nu foarte linistite, dar ma bucur ca am aflat si eu de ziua asta mare pentru tine, Ana. Sunt langa tine, cu suflet cu tot.
  De multi si multe sa te bucuri, sarbatorito!

 3. Pingback: sursa iubirii « Rokssana's Blog

  • mie îmi place să mi se spună mereu la mulţi ani, chiar dacă a trecut ziua mea; de ziua mea, toţi îmi spun şi apoi se uită, nu ţi se întâmplă şi ţie la fel? pe când dacă mai e vreun uituc şi-şi aduce aminte într-un târziu, pentru mine e foarte bine, că mă simt bine; în plus, oricum îmi sărbătoresc ziua abia săptămâna viitoare, aşa că tot primesc până atunci şi atunci felicitări.
   iar felicitările tale, Tinker, înseamnă mult pentru mine.
   mulţumesc din sufletul.

 4. Din pacate ….de mine nu multi isi aduc aminte , chiar si de ziua mea , dupa ce a trecut …nici atat!M-am obisnuit oricum .Atunci inca odata La multi ani si distractie placuta! 🙂

  • spune-mi ziua ta, ca să-mi amintesc eu. te rog! de fapt, nu vrei (vechea obsesie!) să scrii şi tu ceva pentru Marea Carte? şi astfel vei intra în baza de date. sigur, şi eu ar trebui să o lucrez… 🙂
   dar uite chiar aş vrea să fiu printre puţinii – cum zici tu! – care-ţi zic la mulţi ani! mie-mi place să aniversez oamenii!

  • asta nu e bine! și nici frumos! shame on them!
   bagă repede povestea aici la cărțulia sufletistei și te rezolvăm de n-o să te mai lovești ever de treaba asta 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s