Despre „Limbajele iubirii” – seminarul lui Gary Chapman

Când am aflat despre acest seminar, eu, care citisem şi cartea pentru familie şi pentru cei mici şi pentru adolescenţi, am sărit în sus de bucurie: vreau să particip, vreau să particip, vreau să particip… Minunata care răspunde cu multă solicitudine la telefon când suni ca să te înscrii mi-a răspuns plină de pricepere: la seminar participă familii…

Mi-a sărit inima din piept, aşa cum s-ar fi întâmplat cu orice femeie care ştie că ea îşi poate face timp, dar ocupatul ei soţ, nu! Adică nu voi putea merge acolo pentru că el este prins cu treburile lui? A, dar nişte libere se pot lua, nu?

Am scos cele două mari argumente din buzunar:

1. E cadoul pe care ţi-l cer pentru ziua mea: să mă însoţeşti la seminar!

2. Dacă nu se rezolvă, cum eu vreau să particip, ce crezi că se poate întâmpla? Păi, o să iau un bărbat dintre cei care se pot învoi şi-l ţin lângă mine pe post de soţ. Oricum, nu mă ştie nimeni pe-acolo, cine ar fi adevăratul meu soţ.

O adevărată motivatoare, nu? 🙂

Prezenţa lui a fost garantată. Aşa că m-am supus cerinţelor firmei care-a organizat şi-am şi avut parte de un fel de concediu – chiar dacă în timpul pauzelor (13-18,30), soţul meu alerga la lucru.

Atmosfera a fost atât de destinsă şi de relaxantă (de parcă n-ar fi acelaşi lucru!) încât am avut sentimentul de Rai. Şi nu sunt singura care-a avut această bucurie.

Aşa că MULŢUMESC, BIG Impact – Braşov!

4 gânduri despre &8222;Despre „Limbajele iubirii” – seminarul lui Gary Chapman&8221;

    • n-am avut timp, dar cred că voi realiza câteva scurte postări. pe de altă parte, după ce le realizez, dacă eşti interesată, sigur te vei opri la primul stand cu cărţi şi vei lua acele cărţi…
      eu chiar sunt uimită de editură… am participat la conferinţa de presă şi au oferit cartea; eu cel puţin eram de la presă, dar ei au dat oricui… nişte domni!

  1. Ehei, te-ai descurcat de minune ! Să ne povesteşti şi despre seminar, să aflăm dacă se potriveşte cu ceea ce ştim noi despre limbajele iubirii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s