Drumul spre și cel din … Moeciu

Aș vrea să rog pe cineva care știe să facă niște calcule, care e preocupat de drumuri și betoane, să facă o socoteală… Dacă o Primărie este atât de ineficientă încât nu face drumuri pe care să poată să vină turiștii la casele de vacanță cu miliarde de margarete, n-ar fi mai bine ca oamenii care au pensiuni să pună mână de la mână și să-și aranjeze drumul – măcar din respect pentru vizitatori, dacă nu pentru ei înșiși?

Drumul spre Moeciu – după ce ieși de pe șoseaua ce duce spre Bran – este atât de plin de gropi încât poți crede că ești printr-o gură neplombată, poate a unuia dintre proprietarii de vile; e rușinos să ai 20 de camere, toate pline cel puțin 3 luni pe an, iar tu să ai în fața casei Grand Canion. Este rușinos să ai în fața casei 10 mașini care depășesc 30.000Euro, iar tu să le primești cu drumul rânjind strâmb.

Sunt consternată cât de lipsiți de spirit gospodăresc pot fi oamenii de acolo; eu am avut mereu impresia că Transilvania este o zonă de buni gospodari – cum se face că tocmai mie, una crescută în Sudul Ardealului, îmi trece prin cap această idee?
Posesori de pensiuni, uniți-vă la asfaltarea drumului și scăpați voi apoi de un primar ineficient; dar nu fiți la fel de impertinenți ca primarul care nu se ocupă de bunul mers al … roților! Gândiți-vă câți bani ați putea da și cât impact ați avea…

4 gânduri despre &8222;Drumul spre și cel din … Moeciu&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s