Ron Clark – de ce?

Vineri, sâmbătă şi duminică am fost vizitată continuu de persoane care doreau să ştie mai multe despre marele prof care-a îmblânzit copiii din cartierele care la noi încă sunt probleme reale pentru educaţie sau, mă rog, pentru lipsa de educaţie!

Nu ştiu de ce, nu ştiu ce fel de curs s-a ţinut, nu ştiu ce izvor a făcut să curgă zeci de persoane interesate de aşa ceva (90 la număr). Dragilor, dacă mai aveţi nevoie de aşa ceva, spuneţi. Eu am şi cele două cărţi ale lui, iar dacă vreţi să intraţi în posesia lor, trebuie doar să-mi spuneţi, că vi le împrumut.

Sigur, nu vă aşteptaţi că umblu sau că voi umbla cu ele în geantă, ca, dacă ne întâlnim, şi întâmplător!, să vi le plasesez. Însă da, îndrăzniţi să cereţi, pentru că vă voi da. Mai bine să fie 100 de oameni instruiţi în România, decât aceste cărţi liniştite în biblioteca mea!

P.S. Am observat la final că acest post are numărul 777. Mi s-a părut o mare realizare, aşa că nu puteam să trec sub tăcere aşa mare bucurie personală. Succes pe mai departe, cuconitză! 🙂

6 gânduri despre &8222;Ron Clark – de ce?&8221;

  1. Ar fi frumos ca lumea sa faca schimb de carti mai des – nu neaparat beletristica ci si ceva mai educativ. Felicitari pentru numarul de 3 cifre. La mai multe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s