Tabăra Piatra Şoimului

De ce am pornit noi spre Târgu Mureş prin Miercurea Ciuc, în loc să mergem pe Sibiu?

Simplu. Urechea care aude ce-i place, caută apoi să-l bucure pe ochiul care tresărise la ideea de-a vedea ceva inedit … Scumpii de realizatori de la România Actualităţi au avut la un moment dat nişte concursuri în care acordau ca premiu un loc în tabăra de la Piatra Şoimului. Ei, multe tabere în Univers, dar aceasta mi-a reţinut atenţia – nu, nu am dat telefon să particip la concurs pentru că eu din start refuz să particip la aşa ceva – îi las pe alţii să se bucure de rezultat! Dar am zis: trebuie să ajungem acolo să ne dumirim dacă este un loc în care ar putea să meargă şi fiul nostru – de ce? Pentru că e tabără de echitaţie. Ori Aborsanul meu este îndrăgostit de cai. Să stea el 7 zile cu caii ar fi un dar nesperat, iar eu mi-am dorit să-i fac acest dar… Daaaar în cunoştinţă de cauză. Adică nu-mi trimit copilul aşa, în neant… Trebuie să observ eu dacă e totul cum trebuie şi apoi îi spun şi lui. Fără să ştie el, am decis să trecem pe la fermă.

Cum să ajungem la fermă, am aflat de aici. De la Tuşnad am sunat-o pe doamna Melania şi am aflat că atunci când, pornind de la Miercurea Ciuc, mai sunt 31 de km până la Odorheiul Secuiesc, în curba care se face la dreapta, ţuşti, intrăm în pădure în dreptul panoului care strigă tare: Ranch.

Ce am descoperit acolo?

Această prezentare necesită JavaScript.

Pentru cei care adoră viaţa între animale, este o mană cerească. Iar pentru noi, care-am trecut prin Pasul Vlăhiţa şi ne-am minunat de tot ce e mai verde în pădure a fost chiar o delectare.

9 gânduri despre &8222;Tabăra Piatra Şoimului&8221;

    • încercăm să ne programăm… să vedem dacă avem şanse, că locurile sunt deja ocupate, cu miliarde de ani înainte, de aceea e bine să dai telefon din timp. oricum, iarna sper să n-o ratăm, când se fac tot felul de curse cu sănii trase de husky 🙂 sună bine, nu?

  1. Mde… E cam trist să vezi animalele alea după gratii, în celulele alea strâmte, după cum gratii păreau că au şi caii în zona coastelor… Purceluşii mi-au inspirat sentimente mai tonice ! 😀

    • caii care păreau cu probleme sunt recuperaţi de la cei care-i maltratau. încet-încet, încep să-şi revină. cât despre purceluşi… cred că sunt cei mai simpatici, mai ales că umblă doar împreună, ca un regiment 🙂

  2. Pingback: Vorba multă…sărăcia omului « BLOG D'AGATHA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s