Ce (nu) mă interesează pe mine

Pe mine mă plictisesc zilele în care stai doar la televizor sau te duci la coafor şi pedichiură şi mă plictisesc oamenii care vorbesc doar despre celebrităţi şi se dau în vânt după banal.

(A, aşa, fără nicio noimă, voi spune că la Salonul de răsfăţ am citit de curiozitate din revista Spy, pentru că altfel nu aş fi pus niciodată mâna pe aşa ceva – n-aş fi cumpărat, iar prietenii mei nu se apropie de aşa maculatură! – şi am ajuns la trei concluzii:

a. angajaţii sunt aduşi dintre cei care stau la porţi, prin sate şi se ocupă cu radio-şanţu’

b. ideile sunt destinate celor care cu greu ajung la un IQ de 18

c. chiar şi cele mai bune subiecte sunt făcute varză cu tăiţei, în care se aruncă apoi nişte carne de şobolan! Poftă bună pentru cei care aveţi astfel de plăceri!)

 

Acum, ca să spun eu de ce sunt interesată, de tot ce e subtil şi adecvat unei vieţi frumoase. De exemplu, acest subiect şi implicaţiile lui:  câte ceva despre gorilă (:-) ) şi urmarea lipsei de avertizare în viaţa noastră.

Aici.

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Ce (nu) mă interesează pe mine&8221;

  1. Bun experiment!
    Daca ne uitam la cei din jurul nostru, s-ar putea sa ne strice buna dispozitie, sa ne opreasca din nebunia de a face bani, sa ne aminteasca faptul ca undeva, candva, aveam un suflet. Asa ca este mai simplu sa nu vedem, iar aceasta lipsa de sensibilitate la ceea ce ne inconjoara, pana la urma va deveni felul oamenilor de a fi.

    • ai surprins excelent subtilitatea experimentului şi a vieţii noastre. merci mult pentru că mi-ai demonstrat că lucrurile de felul acesta, totuşi, sunt agreate de câte unii… de prietenii mei, mai ales. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s