Concurs, concurs, concurs…

Concursul de creatie pentru copii Toamna la noi acasa! / 26 sept. – 9 octombrie 2011

Talente de Nazdravani te invita la un nou concurs, ce se va desfasura online, intre 26 septembrie – 9 octombrie 2011. Poate participa la concurs orice copil, la gradinita sau la scoala, cu varsta intre 4 si 12 ani, cu o singura creatie individuala, creatie ce reprezinta o papusa “Zana Toamna” confectionata manual.
Premiile acestui concurs sunt oferite de magazinul online “Art & Hobby” si constau in vouchere de 60 ron, 40 si 20  ron ce pot fi consumate in magazin.

Cand intrebi un copil care este anotimpul lui preferat, aproape mai mult ca sigur nu va raspunde „Toamna”. Si totusi, dintre cele patru fiice ale batranului an, toamna este cea mai asteptata.

Talente de Nazdravani te invita la un nou concurs, ce se va desfasura online, intre 26 septembrie – 9 octombrie 2011. Poate participa la concurs orice copil, la gradinita sau la scoala, cu varsta intre 4 si 12 ani, cu o singura creatie individuala, creatie ce reprezinta o papusa “Zana Toamna”

Premiile acestui concurs sunt oferite de magazinul online “Art & Hobby” si constau in vouchere ce pot fi consumate in magazin.

Premiile “Cea mai frumoasa zana” si ”Cea mai interesanta idee de confectionare”, fiecare rasplatit cu un voucher “Art & Hobby” in valoare de 60 ron, vor fi acordate in urma deciziei unui juriu alcatuit din copii.

Premiul de popularitate va fi rasplatit cu un voucher “Art & Hobby” in valoare de 40 ron, si se acorda participantului care acumuleaza in perioada 26 septembrie – 9 octombrie 2011 primeste cele mai multe voturi din partea publicului

Cinci premii sunt oferite prin tragere la sorti. Fiecare premiu consta intr-un voucher “Art & Hobby” in valoare de 20 ron, si se acorda participantilor la concurs, extrasi la tombola, cinci la numar, altii decat cei care au obtinut deja un premiu.

 

Conditiile de realizare a creatiei participante, programul concursului si detaliile despre premii sunt disponibile aici.

Mult succes tuturor participantilor!

Cristina Hornoiu
admin@talentedenazdravani.ro
http://www.TalentedeNazdravani.ro

5 gânduri despre &8222;Concurs, concurs, concurs…&8221;

  1. Pingback: 59 de principii ale profesorului de succes (8) | innerspacejournal

  2. Pingback: Călătoriile lui Gulliver 7 - Glubbdubdrib, Luggnagg şi Japonia

  3. Pingback: 59 de principii ale profesorului de succes (9) | innerspacejournal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s