Anizaima

Sfârşitul de săptămână m-a prins la Constanţa. Eram cu prietenii mei buni, dar am făcut o pauză pentru a o descoperi pe una dintre blogăriţele preferate: Anizaima.

Ne-am întâlnit într-o parcare şi ne-am petrecut minutele de socializare în maşina familiei… Am plecat de la acea întâlnire cu 4 minunate fotografii-tablou, realizate de Clarisa la Sarmi şi cu acea carte despre care vorbeşte ea în deschiderea blogului de pe WordPress.

Privind-o şi ascultând-o cum vorbeşte despre pasiunea ei pentru istorie, în mod deosebit pentru daci, mi-am dat seama ce înseamnă să poţi să te manifeşti în domeniul în care ai talent şi în care îţi place să evoluezi… Ar fi bine dacă România noastră ar şti să-şi respecte oamenii creativi şi i-ar folosi în domeniile în care sunt „mănuşă”!

Anizaima, sunt alături de tine în încercarea de a-ţi găsi locul!

Blogul meu preferat dintre ale tale…

 

2 gânduri despre &8222;Anizaima&8221;

  1. Nimic nu e intamplator in lumea si in viata asta. Multumesc pentru descriere. Pentru cuvintele frumoase pe care le-ai scris despre mine pe blogul tau. Ma bucur ca ti-a placut pasiunea mea. Poate la urmatoarele intalniri vei descoperi ca nu este doar o pasiune. Este un mod de viata, anevoios, cu multe piedici dar incredibil de frumos. Si mi-as dori ca din ce in ce mai multi oameni sa aiba curajul de a-l alege si insusi. Si chiar daca nu va fi asa, intotdeauna se va gasi cate o Anizaima, Clarisa sau oricum i-ai spune care sa poata face dincolo de piedici, un mod de viata din ceea ce i se potriveste “ca o manusa”.
    PS: Am sa te astept.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s