Endless love

Mda, se apropie Crăciunul… Se simte în aer miros de plecare spre alte ţări, mai calde. Pe de altă parte, îmi amintesc de vremuri trecute, când cumpăram nişte casete pentru a-mi înfrumuseţa singurătatea zilelor de sărbători…

Viaţa este totuşi frumoasă, indiferent câte-ţi lipsesc sau câte ţi se iau.

Felicitări celor care luptă cu disperarea, nefericirea etc, deşi au motive să le dea curs. Învingători sunt cei care se ridică din noroi, nu cei care se bălăcesc în el; trebuie să demonstrezi că el e insignifiant pe lângă tine, om cu demnitate!

7 gânduri despre &8222;Endless love&8221;

 1. Eu simt spiritul Craciunului de vreo saptamana. Am chef de vacanta, visez doar brazi de Craciun, ma uit la filme de Craciun si ceea ce citesc e tot legat de Craciun.
  Frumoasa melodie! Apropo de muzica, ascult si multe colinde 😀 mai ales americane. Imi plac vocile acelea barbatesti din secolul XX.

  • da, vocile bărbăteşti… 🙂
   lor le plac vocile feminine… e normal…
   mie-mi place tot ce e cântat la bas! tenorii mi se par… (îmi vine să râd!) puerili… parcă ce cred eu contează… dar cât de subiectivi suntem…
   subiective, pardon!
   o melodie de iarnă…

   • Si femeile canta frumos, dar ma fascineaza sunetul deosebit al vocilor barbatilor de atunci… adica, nu prea mai auzi asa ceva in zilele noastre pt ca lumea canta altfel de muzica, iar cei care canta sunt.. cu totul altfel. Mira-m-as sa existe un Dean Martin contemporan.
    Superba muzica, asa de linistitoare 🙂

 2. Pingback: “Astăzi este sfântul meu!” « BLOG D'AGATHA

 3. Da. Exista in unii oameni o dorinta puternica de a se ridica, atunci cand sunt la pamant. Traim intr-o lume in care „nobody loves you when you are down and out”, dar cu credinta in suflet, te ridici pentru ca stii ca acolo sus D-zeu te iubeste, indiferent cine esti si unde esti.

 4. Pingback: Mâncare de măsline - RETETE CULINARE - ARTE @ Zinnaida

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s