Condica de blogosferă

Blogosfera

Un proiect nou lansat de către Mostwantedblog.org ,  ce vizează să unească blogosfera românească.

Condica blogosferei

Condica Blogosferei este titlul unei cărţi, în care noi, cei din MWB, dorim să strângem mesajele cât mai multor bloggeri, o carte care să fie reprezentativă pentru mediul online şi care să poată arăta cine există cu adevărat în blogosfera românească.

În Condica Blogosferei poate semna orice blogger dornic să arate lumii întregi că el există pe harta blogosferei şi astfel blogosfera există și prin articolele de pe al său blog !

Cartea cu titlul “Condica Blogosferei” va fi publicată în exemplar unic, o dată la fiecare 60 de zile, începând de azi 16 februarie 2012, iar cu fiecare ediţie nouă publicată se vor adăuga mesajele celor care din diferite motive vor afla mai târziu de existenţa Condicii. Practic, va fi una şi aceeaşi carte, care doar va creşte în volum, cu fiecare ediţie nouă. Pe 31 decembrie 2012, Condica Blogosferei va fi publicată în formatul final, care să cuprindă, sperăm noi, numele şi mesajele cât mai multor bloggeri.

În Condică poate să apară orice blogger care dorește acest lucru. Pentru a face parte din acest proiect, trebuie să trimiteţi un mesaj la adresa de e-mail grupmwb@gmail.com, care să cuprindă:

 1. numele complet sau doar prenumele
 2. pseudonimul online, dacă există
 3. oraşul şi ţara
 4. titlul şi adresa blogului
 5. o scurtă descriere a blogului, precum şi un mesaj pentru toţi ceilalţi colegi de breaslă, dar şi pentru cititori.

Deşi Condica Blogosferei va fi doar în exemplar unic, oricine doreşte să aibă o copie o va putea avea, fiind nevoie doar de un mesaj la aceeaşi adresă menţionată mai sus (detaliile de primire urmând a fi discutate cu fiecare blogger în parte). Condica Blogosferei va avea şi o ediţie în format video, pentru a arăta tuturor mesajele bloggerilor pentru lumea întreagă.

Începând de azi Condica Blogosferei este o carte a tuturor bloggerilor, mici sau mari, celebri sau mai puţin celebri, din orice nişă de activitate. Atenţie însă, vor fi acceptate doar bloguri, nu alte site-uri sau pagini de promovare ale blogurilor !

*

Autorii şi membrii MWB, precum şi orice alt blogger care doreşte să ajute la promovarea Condicii Blogosferei, sunt rugaţi să preia acest articol integral prin copy&paste şi să-l publice pe blogul personal.

preluat de aici

Reclame

6 gânduri despre &8222;Condica de blogosferă&8221;

  • mesajul l-am găsit în spam, dar am zis că merită un răspuns. admir multe persoane care au blog și le citesc. dacă nu am linkuri spre ele, cu atât mai puțin aș pune linkuri publicitare. sper să fiu înțeleasă și să ai succes în tot ce întreprinzi.
   lucrurile bune chiar nu au nevoie de publicitatea mea. 🙂

 1. Se poate o mica rautate? Mi-e teama ca, daca cei care deruleaza proiectul nu sunt suficient de importanti in ochii titanilor blogosferei romanesti, ramane cronica asta cu anonimi. Titanii au si ei arogantele lor …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s