Curs de scenaristica la Control+n, Bucuresti (1)

E bine sa ai o prietena cu aceleasi interese, pentru ca nu ti se mai pare ca esti singura nebuna din univers… Ea mi-a povestit despre cursul de scenaristica si eu am topait de fericire. De vreo 20 de ani astept aceasta clipa. S-or mai fi facut cursuri de felul acesta, de-a lungul timpului, dar ori nu aveam eu acces la ele, ori eram prea ocupata, ori erau prea scumpe pentru mine. Acum n-am mai tinut cont de nimic (nici chiar de faptul ca voi pierde excursia de Paste, pe care o astept… de un an: oricum, Auschwitz nu pleaca de pe loc, acolo ramane si, cum m-a asteptat atatia ani, o sa ma mai astepte inca unul pana cand imi va sopti despre durerile pe care le-a vazut… si pricinuit) si am aterizat la sediul Control+n. Mai multe detalii aici.

Cand zici ca faci cursuri cu specialisti, te gandesti ca vei avea in fata niste oameni de 69 de ani. Sau mai bine zis… ma gandesc. Pentru mine, oamenii care au un cuvant de spus intr-un domeniu sunt cei care au acumulat experienta. Si m-am trezit in fata unor tinere, cu 10-12 ani mai mici decat mine… Socul initial a fost mai ceva ca unul electric (am simtit vreo cateva in viata mea si cei care au avut nefericite experiente de felul acesta inteleg ce vreau sa spun!).

Insa eu nu am prejudecati. Daca asteptarile mele nu sunt implinite nu ma cramponez ca scenariul meu sa ramana asa cum vreau eu, neaparat! Am un principiu care zice: „Tu n-ai vedere de ansamblu asupra lucrurilor importante din viata ta si nici asupra situatiei, in general. Tu poti sa ai niste idei, dar ele pot fi eronate, asa ca accepta propunerile revolutionare ale imprejurarii, pentru ca oricum totul este sub control (+n 🙂 ), sub privirile unei Puteri mult mai mari.” Asa ca am acceptat, fara macar sa am inima stransa.

Imi place la Control+n, dar imi place si de mine, care nu tin cont de ceea ce mi-am imaginat, ci iau lucrurile asa cum sunt, pentru ca imi dau seama ca este singurul mod in care poti sa evoluezi in lumea aceasta pe care nu noi o coordonam!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s