Cărți pentru adolescenți (hai, și pentru cei din clasa a lV-a!) – Hortense Ullrich și Joachim Friedrich

Editura Aramis a făcut o treabă tare bună cu aceste două cărți, traduse pentru ochișorii celor care (încă) citesc… Nu te poți opri din râs parcurgând cele două cărți (atâtea am eu, poate sunt mai multe) scrise de acești doi indivizi. Roman epistolar, dar pe mail 🙂 – stilul este absolut încântător.

Recomand cărțile fetitelor singuratice și băieților timizi – pentru că îi ajută să se cunoască și să înțeleagă pe cei de sex opus. 

Recomand volumul 1 părinților cu bani – pentru că vor descoperi acolo adevărate comori de înțelepciune cu privire la modul cum așteaptă copiii lor să se poarte.

Recomand volumul 2 oricui este într-o criză a vieții (se știe că umorul te scoate din starea negativă și-ți dă sănătate cât mii de pastile, indiferent de la ce firmă ar fi cumpărate!)

Pentru cei din București, nu uitați că de miercuri începe Bookfest și cu siguranță că puteți să le găsiți acolo, la prețuri foarte mici, lucru care vă va determina să le luați și pentru cadouri, pentru alți puști, nu doar pentru ai voștri.

Și, pentru că tot am vorbit despre Târg, cine ajunge la târg vineri sau sâmbătă, poate trece și pe la standul unde voi fi eu, pentru a ne întâlni. Despre aceasta vorbim pe mail. Oricum, nu uitați…

1. Subject: Greșeala

2. Subject: Mirajul iubirii

– două cărți de care nu te poți lipsi, dacă vrei să ai ocazia să te simți bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s