Playtime – Parentime (singurul centru de parenting din Romania)

Am participat la un concurs incitant pe blogul nazdravanilor, apreciind astfel de initiative, si ale gazdei, dar si ale celor care au oferit posibilitatea participarii la un seminar atat de interesant despre cum si cat sa te joci cu cel mic (sau cea mica sau cei mici sau cele mici 🙂 ). O descriere excelenta pentru ceea ce s-a intamplat acolo veti gasi pe blogul Laurei Frunza.

Eu pot doar sa spun ca este de preferat sa te informezi si sa te sfatuiesti cu specialisti atunci cand exista o problema in comportamentul copilului, pentru ca nu-ti poti da seama de unde vine solutia pentru ceea ce tie ti se pare de netrecut. De aceea e important sa nu stai inchis in casa, ci sa te interesezi, sa ajungi la surse demne de incredere.

Cat despre cei care au de gand sa gaseasca ceva inedit in Bucuresti, sa stiti ca daca decideti sa trageti o fuga pana la Parentime, veti descoperi o cladire… ca o bucata de turta dulce si ar fi pacat sa nu ajungeti sa cunoasteti o asa frumusete (personal, daca eram intrebata unde ar putea fi o astfel de locatie, spuneam Barcelona! 🙂 ) – pentru cei care stiti capitala, se afla pe undeva prin apropiere de fosta Elvila… 🙂 – ce vremuri si cu Elvila aceea…

P.S. Nu ma pot totusi abtine sa nu spun… La inceputul cursului, am fost intrebati care este problema pe care o detectam noi la copiii nostri. Eu ce problema sa am cu al meu inger de copil?

Ca se joaca prea mult… Pe computer? A, nu, cu jucarii. Pai atunci care e problema? Are totusi 13 ani! (in curand)

La sfarsitul cursului, mi-am dat seama ce stupida sunt… mama copilului meu are biroul plin de jucarii, are sertarele biroului ticsite cu zeci de figurine vesele care s-o binedispuna si sa o inveseleasca, nu pierd niciodata vreo ocazie de joaca… Mamaaaaaaaaaaaaaaa, ar trebui sa te duci si tu la atelier si sa te plangi ca fata ta, la 40 de ani, inca se mai joaca. Aici, da, ar fi o problema. Dar la fiul meu… Acum nu mai detectez nicio problema, merci Parentime!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s