Sigur.info, Orange si Irina Petrea – Social Media for Parents 2

Despre propria prezentare, cei de la Sigur.info au scris aici. Mie, Irina Nicolai – cea care i-a reprezentat – mi s-a parut foarte serioasa – ceea ce e bine, ca isi lua in serios rolul de glas ce striga in pustiu pentru oameni surzi! Era putin emotionata, dar stapanea bine toate detaliile, lucru care te facea sa treci peste emotiile ei.

Acum sa spun eu ceea ce mi-a placut… Evident, carticica de colorat cu Jester, prin care copii micuti sunt avertizati intr-un mod convingator, pe intelesul lor, ca exista si balauri dincolo de ecran, nu doar printese si printi dragutei… 🙂 Cine are nevoie de ea (eu o recomand oricui! si ce daca esti mare, poti colora si afla despre aventurile ce-l aduc in fata noastra pe Balaurul cel Rau… 🙂 ) o poate descarca de aici.

Alaturi de Irina Nicolai – Ema Rotunjanu, de la Orange; pentru cei care au copii cu telefon ar fi bine daca ar trece intai pe aici, ca sa afle cateva lucruri utile despre relatia copil – telefonie.

Probabil ca atractia pentru toate mamicile a fost Irina Petrea, dadaca de acum 6 ani, pe care cred ca o urmarea toata tara cu sfintenie. Nu stiu daca acum mai este la fel sau se apeleaza la bonele filipineze, indiferent de cotlonul in care locuiesti :-), dar cert este ca ea a influentat o generatie – pe cea in care era fiul meu mititel. Sa vedem ce vor face la maturitate acesti copii!

Cei care vor sa afle mai multe despre conferinta, pot asculta aici.

Iar de descarcat…  intreg materialul poate fi preluat de acolo si de dincolo :-) .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s