Golf Planet București – Strada Franceză, nr. 60

Am fost la Golf, în Cosmos. După cum spune sloganul de prezentare a Planet Golf, din Strada Franceză, nr. 60… *În Cosmos nu se zboară … se coboară* și aceasta pentru simplu fapt că singurul mini golf indoor cu lumina neagra din Europa de Est se află în subsolul unei clădiri centrale.

Am jucat mini golf în aer liber la Neptun și-n SUA, dar și la Madrid – cum pe vremea ultimei partide aveam blog, înainte, nu, am scris despre turul acela aici. Pe cât e de amuzant, dacă știi să reziști când pierzi și, evident, dacă nu joci pe bani și tot pierzi, tot pierzi, pe atât este de dificil pentru mine, care nu sunt tentată să aprozimez unghiuri etc etc. Soțul meu, pasionat și de snooker, dar mare matematician, calcula fiecare mișcare și evident că din prima reușea, apoi avea de învățat eleva, că singură n-ar fi izbutit, săraca!, nici într-o viață.

Traseul descoperit cu mare bucurie în București are 18 posturi și e drept că nu conține explicații sofisticate ca cel din Mostoles, dar este mult mai dificil și-ți pune la încercare priceperea, talentul…
Planet Golf are 535 mpși spațiul său este luminat de soarele ultraviolet.

Mie mi se pare și un loc pentru familie, sigur, copiii să fie adolescenți (pe cei mici de tot cred că i-ar speria întunericul) și eventual întâlnirea să fie dimineața pentru că, deși pe traseu nu se fumează, în bar se face lucrul acesta! Programul luni-vineri începe la 14, iar în rest de la 10. Atmosfera este relaxantă, modernă și primitoare. Abia aștept următoarea clipă liberă pe care să o petrec acolo!

Punct de reper: Centrul Vechi, zona Lipscani -Piata Unirii / Hanul lui Manuc – Subsol Hotel Europa Royale.
Telefon 0213106469,

web http://www.golfplanet.ro

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s