Marea transformare (nu care e, ci pe care o cer unii pe Google)

 1. nu alerga dupa baieti si tramvai ei apar la cateva minute – ești fată, nu? Că eu de la un băiat o știam așa *după femei și tramvaie nu alerga. Vin tot altele la 3 minute.* Pune în practică asta și vei fi cea mai fericită dintre femei. Nu de alta, dar oricum bărbații nu reacționează când se văd vânați. Lor le place să atace ei!
 2. cum sa devi din urata frumoasa? – în primul rând, învățând să scrii! Oamenii pot vedea frumusețea și într-o urâtă deșteaptă. Apoi cei mai ușurei pași sunt să găsești o tunsoare care te avantajează, să cauți culoarea în care strălucești, când o pui pe tine!, să-ți cumperi vreo 3-4 rânduri de haine cu care să-ți stea bine, să ai grijă de mers, să nu fie șleampăt (ei, nu te îngrijora, la această categorie, iarna cel puțin, suntem cam toți corigenți, indiferent de frumusețea sau urâțenia cu care am fost înzestrați!), să îți cultivi vocea – poți fi urâtă ca un dinozaur carnivor sau ca un canibal, dacă ai o voce plăcută s-ar putea să cucerești mai multe inimi decât ai visat vreodată (totuși, îmi imaginez că nu vrei chiar să cucerești întreg pământul, nu?). Acestea sunt doar câteva aspecte care influențează fizicul… Dar nu uita că mai e și inima de cultivat, ok? Trebuie să fie și ea spilcuită, ca și vocabularul, ca și faptele tale de bunătate față de cei din jur – care te văd urâtă, desigur, și care deodată vor rămâne uluiți cât de zână ești, căci bunătatea te face minunată. Eu cred că e foarte simplu: succes!
 3. cum sa fiu frumoasa – schimbă oglinda. Poate că deja ești, dar ea e răutăcioasă și vrea să-ți strice mulțumirea sufletească… Ceea ce desigur duce la urâțire.
 4. cum sa fiu mai frumoasa decat sunt – asta întreab-o pe Bianca Drăgușanu, că s-a străduit și zice că a reușit. Dacă nu-ți place rețeta ei, încearc-o pe cea de la punctul 2! Mai ales ultima parte!
 5. cum sa fiu cea mai frumoasa pentru el – poți fi cea mai frumoasă din Univers, dacă inima lui nu are ca valoare fidelitate ți-l suflă prima urâtă care se unduiește puțin în preajma lui. Oamenii din jur (și el 🙂 ) știu de ce; doar tu vei rămâne singura care nu va înțelege.
 6. sunt urata si nu am prieten – te consolează dacă-ți spun că sunt și fete superbe care nu au prieten? Nu? Nici pe ele ideea că la fel de greu le e și urâtelor! 🙂 Urmează pașii de la 10 și poate că ajungi fericită înaintea frumoaselor!
 7. ce sa fac daca eu sunt urata si nu ma iubeste nimeni – ignoră-ți urâțenia pe cât de mult te ocolesc ei pe tine și vei descoperi că ajungi să te iubești. Măcar tu ar trebui să faci asta, ar fi primul pas – nimeni nu te poate iubi dacă tu însuți/însăți nu te iubești.
 8. nu ma place nimeni – ei, s-ar putea să exagerezi și să zici Nimeni pentru că nu te place Cine vrei tu. Oricum, Cineva tot te place. 🙂 Ai de ales între a te mulțumi cu ce-i în mână sau a mai căuta. Dar ideea e că trebuie să introduci o altă căutare în Google din acest moment… *de unde știe asta că mă place cineva și că mie nu-mi place, că doar nu mi-a recunoscut ip-ul computerului*. (Răspuns: Nu, nu l-a recunoscut. Stai liniștit(ă). E doar foarte deșteaptă 🙂 !
 9. vreau sa fiu si eu frumoasa – o spui de parcă unei prietene i s-a întâmplat și acum consideri că e rândul tău, după al ei. Ce e așa greu să o întrebi pe ea? Dacă, însă, o spui cu obidă, la aceste cuvinte dorind să adaugi un *în sfârșit*, te sfătuiesc să mergi la o bibliotecă din oraș și să cauți cărțile de la departamentul care te interesează, pentru că sigur au informații prețioase pentru frustrarea ta (ți-aș recomanda și netul, dar cred că deja l-ai dat gata și tot nu s-a petrecut vreo minune – cunosc faptul că multe informații, mai ales pe site de femei, sunt de dragul de-a face trafic, nu pentru că au și consecințe pozitive)
 10. vreau sa fiu mai frumoasa – primul pas este să te ții departe de aragaz, că dacă-ți sare vreo picătură de ulei pe chip, nu mai ești nici măcar frumoasă, cu atât mai puțin *mai frumoasă*. Dar să știi că de multe ori bărbații văd o femeie frumoasă în urâta care le gătește bine și le umple mațul. Așa că hotărăște singură ce alegi! J
 11. vreau sa fiu superba – ia-o ușurel. Asigură-te că te suportă oamenii întâi, pentru că superbele sunt atât de invidiate încât se simt triste, singure pe lume și ar da orice pentru prietenia cu niște oameni de treabă. Dacă deja oamenii de treabă te simpatizează, mulțumește-te cu ce ești. În ochii lor, deja ești superbă.
 12. cum poti fii frumoasa? – mâncând de zor, în fiecare dimineață, câte o bucată din litera pe care ai așezat-o în plus în propoziția ta. Oare care o fi – litera, nu propoziția! J
 13. cum sa devi un baiat mai frumis – să-ți spun deschis/ deja ești de vis/: Fetele vor băieți cu umor,/ iar tu ai … să dai tuturor./ 🙂
 14. undei dus al meu bunic – probabil să caute linia de despărțire dintre unde și verbul a fi, redus aici la -i! 🙂 Asta în cazul în care ai 8 ani. Dacă ai vârsta mea, cred că s-ar putea să fie unde ajungem toți, după ce trec anii peste noi. Dacă am dreptate și e dus în țintirim, iar tu nu înțelegi, de fapt, ce se întâmplă după moarte și întrebarea ta este mult mai profundă, pot să-ți spun punctul meu de vedere cu privire la asta. Ești pregătit? După moarte, suflarea de viață se întoarce la Dumnezeu, iar trupul se transformă în țărână. La revenirea Lui, Fiul lui Dumnezeu îi va recrea pe cei care L-au iubit, perfecți, minunați, chiar dacă au murit arși, mâncați de un cancer greu sau au fost incinerați. Personal, nu cred în sufletul care colindă după moarte. Dacă nu asta ai vrut să auzi, regret că te-am dezamăgit. Dar mai sunt cel puțin 300.000 de oameni cu blog! Pot să-ți dea ei o altă mână de ajutor.
Publicitate

7 gânduri despre &8222;Marea transformare (nu care e, ci pe care o cer unii pe Google)&8221;

 1. Punctul 3;Schimba oglinda. In ziua de azi sunt o sumedenie de tipuri de oglinzi,priveste-ti fata si tot deauna exclama plina de multumire:Te laud ca sunt o faptura asa de minunata. Minunate sunt lucrarile Tale, si ce bine vede sufletul meu lucrul acesta! (Ps.139:14)

 2. „nu cred în sufletul care colindă după moarte” poţi crede, cu siguranţă sufletul se înălţa la cer în ziua înmormântării.
  Dragut articolul, presarat cu „floricele”

  • la tine in adresa, deci in dashboard, dai pe vizualizeaza tot
   si in interiorul informatiilor pe care le ai, in afara de informatiile din ce tari te-au citit, dinspre ce blog au venit cititori spre tine, spre ce blog ai trimis tu cititori,
   este și o căsută care te informeaza cum au ajuns la tine
   in casuta oamenii, cu ce cautari…
   cu alte cuvinte, nu am idee despre marile cautari ale oamenilor dni Google, ca nu-s SRI, ci am folosit cautarile prin care deja oamenii au fost trimisi la mine în adresă.
   sper că m-am făcut înțeleasă.
   nu de alta, dar știi tu cum e … unii pot spune una și alții să înțeleagă … două. 🙂

   • Multumesc frumos…esti foarte draguta… ca de obicei…:) Am gasit, defapt uitasem de optiunea asta …2032 de oameni au fost azi…Trebuie sa ma ocup serios de blog…nu ca m-as ocupa neserios ci sa ma apuc mai serios 🙂 Hai ca am invatat multe azi 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s