Școala Altfel – Târgoviște – Orășelul copiilor

Dimineață am plecat devreme pentru a participa la această manifestare. 700 de copii au fost invitați în Orășelul lor de către primarul orașului real 🙂 și lăsați pe mâna primarului-copil, căci acesta organizase foarte bine totul. Erau din loc în loc instituțiile statului, pentru ca cei mici sau puțin mai mari să le cunoască, să se familiarizeze cu ele și să știe cum să le folosească. Am observat Jandarmeria, Pompierii, Farmacia, Crucea Roșie, Judecătoria, Biserica, Mass Media – trecând pe la punctele respective și colectând puncte, acestea puteau fi cheltuite la Stadion, pe jocuri sportive sau în cadrul locurilor special amenajate pentru abilități practice, pictură pe față și alte activități distractive. Grupurile n-au fost doar din județ, ci și din alte părți ale țării, pentru că fiind programate pentru a vizita Cetatea, au observat Orășelul și au coborât de acolo, la noi. Mi-ar fi plăcut să imortalizez chipurile bucuroase ale copiilor, însă nu prea e voie, nu?

Deci doar imagini cu locurile respective:

1. oraselul copiilor targoviste5. voluntarii de la Crucea Rosie2. jandarmeria

4. cheltuire bonusuri 14. cheltuire bonusuri6. grup de copii la Cetate - Targoviste

Anunțuri

10 gânduri despre &8222;Școala Altfel – Târgoviște – Orășelul copiilor&8221;

  • după cum a promis primarul orașului, este începutul și va dura o veșnicie.
   cum primarii se țin de cuvânt – și cei reali și cei din Orășelul copiilor… sper să se poată bucura cât mai mulți dintre copiii care ajung pe acolo.

 1. Copiii cu care am participat au fost încântați…au plecat acasa cu pasapoartele, cu plasute, cu diplome, si mai ales cu amintiri pe care le vor purta in suflet si care vor fi ancora intr-o lume zbuciumata. Felicitari organizatorilor! Apreciem sacrificiul si profesionalismul de care au dat dovada!

  • da, mie mi s-a părut că s-au străduit și am apreciat atât inițiativa cât și prestația. jandarmii, pompierii, crucea roșie… luau totul în serios. îi băgau în seamă pe copii. copiii s-au simțit bine cu toate că era un friiiig… dar de aceea e bine să fii copil: nu ai nicio problemă, indiferent cât de dificile sunt situațiile din jur.

  • da, au fost mobilizate toate instituțiile și a fost un soi de eleganță pe care n-o vezi mereu. poate faceți și voi la Sinaia, voi aveți la copii pe acolo – și de-ai casei și turiști! și tu vei răspunde de informarea copiilor cu privire la regulile muntelui.
   hai că te pun pe gânduri! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s