Atelier de Leadership creativ – Ciprian Stănescu

12. 🙂

Ultimul atelier la care particip eu, în această vară. Pentru cei interesați, mai este unul, de Reciclare Creativă, pe 21 iunie. Înscrierile pentru el se pot face pe adresa de mail centrulpublic@soros.ro.

Pe unii dintre cei care au participat, îi cunoșteam deja. Erau Isis și Ana și alții care veniseră și cu alte ocazii, dar care nu aveau bloguri. Ne-am prezentat, spunând fiecare despre sine numele, ocupația și ceva amuzant. Iar dacă nu aveai în minte ceva amuzant puteai spune ceva umilitor, dacă nu … uimitor. Cel mai simpatic a fost un tânăr care ne-a spus că era la Vama Veche, într-un bar unde bubuiau tobele și … a adormit! El le-a înglobat pe toate. Iar cea mai ciudată poveste a fost a doctoriței care m-a ajutat astă vară, când am fost bolnăvioară de-am crezut că nu mai scap! A povestit că într-o dimineață a chemat poliția pentru că avea frânele tăiate și … poliția a constatat că răufăcătorul (sau răufăcătorii 🙂 ) era(u) un câine (niște câini), care urmăriseră o pisică, ea se ascunsese la motor și ei au ros indignați pentru a ajunge la ea. Concluzia a fost trasă pentru că s-au găsit pumni de păr de pisică în acea zonă.

Demonstrația lui Ciprian Stănescu, de la Aspen Institute, a fost că liderul creativ este cel cooperativ. Și mai ales cel care nu e pasiv, ci te face să fii activ! Provocarea fiecăruia este ca din pasiv să devină activ, pentru că, deși sunt lucruri care ne deranjează, nu vrem sub nicio formă să ieșim din locurile noastre călduțe, unde ne-am obișnuit să înjurăm sistemul și să ne plângem de el, dar nu mișcăm un deget pentru a-l îmbunătăți.

Succes oricui vrea să fie lider creativ!

Reclame

Un gând despre &8222;Atelier de Leadership creativ – Ciprian Stănescu&8221;

  1. A fost o vibrație foarte bună la atelier și toată lumea a plecat zâmbind! Cred că leadershipul se poate face și zâmbind, relaxat și într-o atmosferă de amiciție 🙂 Mulțumim lui Ciprian pentru o seară de vineri frumoasă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s