Când propozițiile ar trebui să fie mai scurte…

Un prezentator de seminar vorbea despre cum putem reuși în viață – trebuie neapărat să avem stimă de sine. Se referea la un tip care a reușit să treacă peste faptul că arăta hidos, dar nu-i găsea numele, așa că a întrebat-o pe soția lui…

*Elena, cum îl cheamă pe actorul acela oribil care semăna cu tatăl tău?*

Este clar că la una dintre caracteristici ar fi fost cazul să renunțe… Scurtați uneori întrebările, oameni (ne)buni!

Publicitate

5 gânduri despre &8222;Când propozițiile ar trebui să fie mai scurte…&8221;

  • nu, eram în sală când a spus asta. iar un altul, vorbind despre faptul că nu contează frumusețea femeii, a zis…
   *uitați-vă la nevasta mea, seamănă cu o cioară, dar e cioara mea și o iubesc.* eram, din nou, în sală. 🙂
   e lumea plină de turbați… eu nu știu cum stau nevestele lor cu ei 🙂 .

   • Nu pot crede …mai tine si seminarii ..iar despre nevestele acestora din pacate trebuie sa spun ca sunt persoane care provin din familii in care s-a practicat abuzul ,de orice natura ar fi fost el . In aceste familii se invata regula „pliscul mic noi suntem la conducere ” ,femeile sunt considerate sub nivelul „masculului ” suporta jigniri , batai , injosiri , vulgaritati ,sub pretextul ca de ..asa e in viata !
    Multumiri pentru munca depusa pe acest blog pe care il citesc cu drag .

   • pe de o parte ai dreptate, cu faptul că unele dintre femeile care stau să li se spună astfel de expresii sunt din familii fără sănătate emoțională. dar hai să mai privim lucrurile și altfel – s-ar putea ca doar gura să fie de bărbații aceia, iar ele să o ducă foarte bine, ei fiind niște personaje sofisticate care fac doar spectacol cu vorbele lor, în rest – tac și împing căruțul (era o vorbă prin care un bărbat se plângea că e pus la punct de soția lui! 🙂 )
    s-ar putea foarte bine ca astfel de femei să nu aibă de suferit, dar problema nu asta este – pentru că, în fond, fiecare are ce caută, fiecare suportă consecințele pe care le alege… problema este că acești bărbați pot fi modele pentru ceilalți, care nu au habar că, de fapt, ei nu ies din cuvântul nevestei, că totul e imagine și exagerare, ori glumă proastă… și acești tineri care văd așa ceva trăiesc așa ceva, crezând că aceasta este soluția pentru a fi fericit.
    de aceea se spune că trebuie să fii conștient că ești model!
    p.s. munca depusă pe blog este bucuria mea. dacă e ceva care îi ajută pe alții, cu atât mai bine. dar atât de fericită sunt să scriu încât și dacă nu ar citi oamenii tu tot aș scrie… dacă mai și citesc și le e de folos, e împlinirea sufletească și mai mare.
    mulțumesc pentru cuvintele de încurajare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s