Alexandra Crișan – X Factor

Toată lumea este entuziasmată de Alexandra Crișan. Și mie îmi place cum cantă. Am spus-o chiar din clipa în care am văzut-o într-un concert de caritate.

O voi aprecia mereu – pornind de la povestea ei de viață, pană la faptul că și-a pus o țintă pe care vrea să o atingă. O voi aprecia pentru modestie și simplitate. Dar parcă prea mare simplitate, totuși…

Spunea că a venit la X Factor pentru că au bătut-o la cap prietenii. Aș avea o vorbă de zis acelor prieteni care insistă pe langă unii și alții să facă un anumit lucru: duceți-vă treaba pană la capăt. Nu lăsați situația din mană pană nu se rezolvă totul. Cum de-ați lăsat-o pe Alexandra voastră, atat de iubită, să apară îmbrăcată atat de … insignifiant. Melodia îi permitea atat de mult, din punct de vedere al culorii, frumusețea feței ei ar fi fost scoasă în evidență, defectele corpului ar fi fost ascunse…

Ce v-a venit de v-ați mulțumit cu a insista să ajungă la concurs, în loc să o ajutați să strălucească din toate punctele de vedere?

Sau poate că ei au avut de obiectat, iar ea a ripostat. Atunci am o vorbă cu ea și cu cele ca ea. O vorbă de la o prietenă de-a mea, care nu voia să se vopsească, să se tundă, să se aranjeze, să slăbească… Cică ea și-a trăit viața, de ce să se mai intereseze de cum arată (40 de ani neîmpliniți, da?)…

Cand i-am tot explicat noi, prietenele, că avem aceeași varstă și nu considerăm că ni s-au închis drumurile, 🙂 , că te aranjezi nu pentru a te aprecia ceilalți, ci pentru că te respecți, ne-a zis să o lăsăm în pace. Dar a venit o clipă mai dificilă, cand fata ei, de 13 ani i-a spus: *Mi-e rușine cu tine, arăți bătrană. Tu vrei ca eu să slăbesc, dar tu? Ce exemplu îmi dai?* În 3 luni, amandouă erau splendide făpturi, cu o nouă dietă și mai ales un nou look.

Alexandra nu are copii care să o mobilizeze, dar nu pot să cred că toată lumea din jurul ei e respinsă dacă îi dă un sfat. Așa că vedeți pe sfatul cui pune ea preț și ajutați-o să aibă valoarea reală. (Nu merg pe principiul că e mai important exteriorul decat interiorul, ci pe acela că o inimă minunată se poate exprima și prin cantec și prin zambet și printr-o îngrijire atentă. Căci nu mă îndoiesc, se vede de la o poștă, nu trebuie să spui nimic mai mult decat să o privești: Alexandra e o persoană deosebită!)

Reclame

2 gânduri despre &8222;Alexandra Crișan – X Factor&8221;

 1. Atat de falsa esti, incat persoanele ca tine au ajuns sa ma sperie!. Da-ti ochelarii jos, stai in mijlocul unei multimi si priveste in jur fatuca. Cel ce are ochi sa vada frumusetea curata, (fara machiaj), este acela care stie sa iubeasca cel mai curat. Nu toti merg pe principiul tau. Nu toti cauta la o femeie, tona de fard, o tunsoare aparte ca sa isi dea seama ca are o igiena curata. 🙂
  Mai sunt si oameni care sunt suficienti de maturi sa lase naturaletea lor, sa vorbeasca pentru ei. Nu vad rostul machiajului ori imbracatului exagerat. Poate tu mergi la restaurante de manelisti, unde asta se cere.Un om este frumos pentru ce descoperi in sufletul lui, cand privesti la el, nu pentru ca observi, privind la el, ca machiajul a fost aplicat corespunzator.
  Tot ce am inteles de la tine, este ca tu nu consideri ca o femeie care nu se machiaza, nu are o estetica buna. Think again si scrie iar! Cati anisori ai implinit? 10?

  • Scumpa mea, citește încă o dată articolul, uită-te care sunt subiectele principale, împlinește 43 de ani ca mine și apoi vom mai vorbi.
   Replicile tale sunt pentru altcineva, se pare – ce spun eu și ce înțelegi tu.
   După ce mai trec anii, îți revii. Să fii înțeleaptă în viitor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s