Boli grele, boli ușoare…

Ieșeam de la cabinetul de cosmetică (unde este specialistă o fetișcană care a terminat medicina și a fost mai atrasă de acest domeniu decat de profesia pe care i-o oferea absolvirea facultății: ce înseamnă și pasiunea asta, care te devorează, făcandu-te să preferi ceva ce pare insignifiant în ochii oamenilor… Cați n-au visat să fie doctori și au ajuns, obligați!, economiști, iar ea a ales cu totul altceva decat lucrul pentru care unii și-ar fi dat și viața, deși-i era la îndemană!).

Fetișcana îmi povestea despre o pacientă pe care a întalnit-o în timpul facultății, o doamnă internată în cameră cu o altă pacientă, care avea cel mai dificil caz de cancer… În vreme ce despre cancer suntem cu toții de acord să spunem *boală grea, frate!*, despre ce avea doamna cealaltă am zice că e moft, dar operația ei a fost la fel de grea și a avut consecințe serioase, ca și operația de cancer… E vorba despre o unghie încarnată.

Pană la urmă, infecția e infecție, indiferent unde și cat de banală pare în ochii celor din exterior… Pană la urmă, virusul este un dușman, că se manifestă sub forma unei boli pe care noi o luăm în serios sau sub forma uneia de care noi radem… dar greșim…

Cu alte cuvinte, am vrut să vă spun: aveți grijă la buturuga mică, pentru că (și) ea răstoarnă carul mare…

La orice semn al organismului, gandiți-vă serios la ceea ce pute(a)ți evita dacă aplicați prevenția…

Sănătate vă doresc… tuturor!

Reclame

Un gând despre &8222;Boli grele, boli ușoare…&8221;

  1. Mulțumesc pentru urări! Le iau la modul personal și îmi place sa cred că sunt și pentru mine, mai ales ca azi am primit o intervenție chirurgicala cind deja eram convinsa ca am fentat-o! Dar, asta a fost să fie…. Acum sunt bine, mulțumesc de întrebare. Dacă a reușit operația, voi vedea peste 6 săptămâni. Eu am încredere că da!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s