Unele greșeli…

ne aduc bucurii…

Ca să se simplifice lucrurile foarte mult… 🙂 , prietena mea cea foarte bună din adolescență, care este între da și nu cu privire la cat mai durează viața ei, se află la etajul 4 al unui spital, iar una dintre prietenele pe care mi le-am făcut datorită blogului urma să vină la un control la același spital, din depărtare, la etajul 3. Am fost în vizită la prima, am cunoscut-o pe cea de-a doua… (pentru că noi eram prietene, dar prin mailuri sau vorbit la telefon, altfel, nu ne văzusem niciodată).

Mi-a spus că s-a abonat la blog din greșeală (nu că nu voia, dar nu știa cum, așa că deși neștiutoare a reușit să facă ceva care-și dorea). Am și eu greșeala mea 🙂 : eu am făcut chiar blogul din greșeală… 🙂 Atehnică, așa cum sunt, mă jucam cu butoanele wordpressului, de aceea am și pus nume considerate de către unii foarte banale (al blogului și al utilizatorului). După ce am terminat, am înțeles că reușisem să-mi realizez un blog, dar am știut că a doua oară nu voi mai putea face asta… Așa că 🙂 am rămas la nivelul greșelii 🙂 , greșeală care mi-a adus o mare  surpriză: prietenia cu vreo 10 persoane care altfel mi-ar fi rămas complet necunoscute!

Unii oameni fug de greșeli. Alții știu să le folosească.

Advertisements

3 responses to this post.

 1. Posted by claudia on 23 January 2015 at 22:33

  Astea da greșeli! 🙂 sa mai faci și altădată! 🙂

  Reply

 2. Eu sunt de parere ca nimic nu este intamplator in viata… Ieri imi spunea cineva: “esti un om bun, stiai?” I-am raspuns: nu sunt neaparat un om bun, ci cred ca lucrurile se intampla cu un anumit scop in viata. Intamplarea a facut ca eu sa ma intalnesc cu ea, sa ii marturisesc ca vizitez cabinetul unui medic cu o specialitatea pe care ea chiar o cauta atunci… Avea nevoie de parerea unui specialist, dar a unuia in care sa poata avea inceredere :). Intalnirea intamplatoare cu mine, poate nu a fost chiar intamplatoare… poate asa trebuia sa fie. Cineva acolo, aranjeaza ca lucrurile sa se intample pentru fiecare dintre noi. Poate ceva rau ni se intampla acum, pentru a ne fi bine mai tarziu…

  Reply

 3. Hazardul este mai bun decat planificarea minutioasa si de multe ori iese mai bine.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: