Social Media Summit, 2015 (vorbitorii II)

Virginia Oțel – Garanti Bank (e de căutat canalul de youtube al băncii pentru că are clipuri motivaționale, iar eu chiar aș vrea să apreciez frumoasele sacoșe oferite participanților – nu numai că erau viu colorate, dar erau eco și cu etichetă, pe care era scris numele celui care a lucrat obiectul – vă garantez – e prima și cred eu ultima etichetă pe care nu o voi depărta de ceea ce port 🙂 )

Alex Negrea: Cele mai folosite mesaje de pe FB
O comparație între cele mai interesante (vizualizate și 🙂 likeuite 🙂 , că doar în asta se măsoare interesul pe FB) clipuri din 2013, 2014 – privite din punct de vedere al originalității și reprezentativității pentru cei care le-au postat.

Ar fi bine dacă ați reuși să vedeți aceste statistici – sunt cutremurătoare. Ideea este că cele mai multe nu oferă conținut interesant pentru afacerea lor, nici reprezentativ pentru ceea ce ar trebui să urmărească. Și e vorba despre nume foarte, foarte grele… 🙂 (așa că noi, începătorii, nu ar trebui să ne simțim inferiori în fața Dinozaurilor 🙂 ).

Sfatul specialistului? Cand realizați ceva pentru cei cărora vă adresați, cărora doriți să le vindeți ceva sau pe care doriți să-i caștigați de partea voastră, (că poate mai lucrați și fără destinatar sau poate doar doriți să vă distrați…), ei bine… nu postați pur și simplu ci dați-le niște pași de făcut după ce văd materialul, pentru ca în felul acesta să ajungă și să rămană în atmosfera voastră.

Cristian Manafu: Dark Side of Social Media

Și ca să nu-mi pună cineva vreo cifră 18 cu cerculeț, precizez ce înseamnă Dark Side… Nimic altceva decat ceea ce împarți cu ai tăi prieteni fără să fie vizibil pentru toți – mail, mai bătranicios sau WhatsApp și alte progrămele 🙂 care îți permit să faci cunoscut ce ai creat sau ai descoperit, dar fără să știe toată țara…
Ideea este că ar fi bine să fim prezenți și pe acolo, dar ce facem cu dreptul de autor în Dark Social, pentru că e cool să primești lucruri interesante, dar e mai trist pentru cei care le realizează cand văd cum au fost deposedați de ceea ce le-a copt (propriul) creieraș… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s