The gift – Darul (thriller psihologic)

Rar spun eu că nu îmi găsesc cuvinte prin care să exprim ceea ce simt. Dar acest film mi-a dat un entuziasm pe care nu îl pot descrie – în sfarșit, un scenariu despre viață, despre ce înseamnă să vrei să t, e impui și cum lucrurile aleargă după tine, prinzandu-te și legandu-te fedelș, chiar cand crezi că tu ești stăpanul lumii.

Orice părinte poat să mă certe că îl recomand copiilor de la 12 ani, dar vă asigur că orice apare în film, e mult mai puțin decat știu copiii de 12 ani din zilele noastre, așa că le-ar prinde bine să vadă unde duc răutatea, manifestarea durității, minciunile, senzația că ești Dumnezeu.

Aș folosi filmul într-o campanie împotriva abuzului de putere și de varstă, din adolescență. L-aș folosi pentru cei cărora le place să intimideze pe cei ce par neajutorați. L-aș folosi pentru cei care sunt agresivi și vor să-i domine pe cei din jurul lor.

Indiferent de varsta celor care vor să fie șefi, indiferent de varsta celor care sunt umiliți.

Dacă vi se pare că există ceva ce copiii de peste 12 ani nu ar ști, din ce se întamplă acolo, faceți o selecție de imagini sau povestiți cat se poate de tensionant filmul, așa cum este viața pentru cei care au fost lipsiți de demnitate…

The gift – 2015 – darul vostru pentru ca să le vină unora inima la loc… (se zicea *să-ți vină mintea la cap*, dar în societatea noastră e cazul să educăm inima prima dată, altfel devenim niște animale cu creier tehnologizat.)

2 gânduri despre &8222;The gift – Darul (thriller psihologic)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s