Emoții care pot fi vindecate

SCRISOARE DE LA UN PRIETEN
Bun găsit,
Nu ne cunoaștem, dar vreau să știți că îmi pare foarte rău pentru pierderea omului drag!
Și eu mi-am pierdut tatăl acum 6 ani, când el avea 49 de ani. Eu aveam 25 de ani, fratele meu 21, iar mama … iubita mea mamă a devenit văduvă la 47 de ani (un mare șoc pentru ea). Știu cum doare pierderea, pentru că l-am iubit enorm. Știu cum e când plânsul, tăcerea și grijile înlocuiesc veselia casei. În 2010, de teamă că o voi pierde și pe mama, am creat Asociația „Există viață după doliu!”, un loc unde mama și sute de alți copii, adolescenți și părinți au primit încurajare, ascultare, alinare. Complet necondiționat.
Și acum îmi doresc să vă ajutăm atât de mult cât ne veți îngădui, fără să vă coste nimic. Singura “condiție” e să spuneți DA până pe 15 octombrie 2015.
1. Ai între 15 – 30 ani și ai pierdut un părinte?
a. Întâlniri de dezvoltare personală cu tineri (facilitate de un specialist) – auto-cunoaștere, discuții sincere, răspunsuri, sfaturi bune. Vei vorbi cu cineva de vârsta ta care știe cât de dureros e să pierzi un părinte. Vei avea mai multă încredere în tine. Vom fi serioși, dar nu vor lipsi glumele, doar de acum suntem între prieteni, nu?
b. Sprijin pentru angajare. Dacă ești nevoit(ă) să începi să lucrezi sau vrei să îți schimbi jobul, te putem ajuta. Avem o rețea mare de prieteni din diverse domenii care cu plăcere te vor ajuta să găsești un loc care să te mulțumească (financiar, ca gen de muncă și ca program de lucru).
2. Sunteți părintele unui adolescent?
Veniți la întâlnirile cu alți părinți (de aceeași vârstă, cu îngrijorări similare), pentru că vă vor ajuta să deveniți mai încrezător/oare și să treceți cu bine prin perioada grea. Vă veți simți ascultat(ă) cu adevărat, vom găsi soluții pentru problemele ca părinte singur, povara va fi mai mică. Dacă vă căutați un loc de muncă, vă vom ajuta să îl găsiți mai ușor.
Toate întâlnirile se organizează în București, în zonă centrală, de 2 ori pe lună, durează 2-3 ore și participă maxim 12 persoane, numai tineri care au între 15-30 ani și părinții lor.
Pare că problemele vin din toate părțile, nu? Iată că a venit și un ajutor, pe care sper că îl veți accepta. Vă rog să mă sunați la 0745.55.66.02 sau să îmi scrieți la mihaela@planurideviitor.ro sau pe Facebook (pagina “Planuri de viitor – inspirate de un dor”). Măcar ca să-mi spuneți că ați citit scrisoarea mea. Mulțumesc!
Mihaela Vlad
Fondator și coordonator proiect
http://www.planurideviitor.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s