Pentru probleme dermato

De vreo 4 ani am bătut la porțile Plafarului după tot felul de lucruri cat mai naturale care să mă ajute să scap de problemele pe care le am. Ei, după toate cremele cicatrizante, uleiurile din samburi de caisă și alte feluri de samburi, după sugestii și nemulțumiri permanente, am ajuns la doctor. Ce să mai zic? O fi cancer de buze, domnule, dacă altfel nu le mai potolesc durerile!

Doamna doctor mă privește senină și ridică din umeri: Deocamdată, nu!

Era o poantă prin care mă asigura că e totul în regulă (și, vorba aceea, pacientul moare de sănătos!), că nici vorbă de așa ceva. Îmi întinde o rețetă și desigur că mă întunec toată – erau niște produse scumpe pentru buzunarul meu. Dar după 4 ani, nu mai ții cont de nimic, te duci la farmacie și cumperi.

Ajung la farmaciile mari și toate-mi dau același preț – 41. Doar că nu au produsul. Belladonna mă asigură că are o filială care mai are o cutie, cu 34 de lei, chiar, dar decat să pierd 2 ore pană acolo, mai încerc la ultima farmacie de langă casă.

  • 41 de lei, fără card. La card aveți reducere substanțială. Facem card?
  • Facem.

După 10 minute de făcut card, îmi spune că am de plătit 39.90.

Substanțială reducere.

Dar oricum nu era 41, nu? Aveau și oamenii cu ce se lăuda!

Din primele ore, minuni.

Scump, dar am redevenit om!

Mă mai gandesc, uneori, cu drag, la oamenii care chiar fac treabă bună cand, pe baza cercetării, ajung la formule prin care ne ajută să ne continuăm viața fără durere. Și le mulțumesc, oriunde ar fi, cu toate că ei nu vor ști niciodată că cineva oarecare din Romania a avut un asemenea imbold. Dar sunt fericită pentru că am de ce să fiu recunoscătoare.

2 gânduri despre &8222;Pentru probleme dermato&8221;

  1. Bine ai venit în club! După doi ani de zile și tot felul de reacții adverse și mai ales alergice la creme de la plafar, cremuit bine de până la opt!! ori pe zi, disperată am ajuns la dermatolog și am deslușit misterul unui ten extrem de uscat : cuperoză și probleme cu glanda tiroidă.. Să îndrept efectele minunatelor creme de la plafar am cheltuit până acum opt milioane de lei vechi doar pe tratamente de specialitate în afară de creme speciale aduse pe comanda la farmacie, geluri de spălat mutra recomandate de specialist. Oricum, am un ten senzațional acum după ce am făcut doar ce a prescris specialistul. Mi-a slăbit încrederea în produsele naturiste, panacee universale.

    • mie îmi pare rău că tre să spun asta, dar e o realitate. uneori, mi-e ciudă pe cele care spun că le merge bine cu așa ceva, pentru că, evident, și eu aș prefera să am parte de naturiste și să-mi meargă bine… dar c*est la vie… au ele mai mult *natural* în ele sau avem noi mai multă nevoie de preparate chimice… ideea e că prefer de acum să ajung la doctor și să întreb, decat să mai consult marile specialiste care vand la Plafar 🙂 .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s