La Corbu și Vadu

Corbu și Vadu de Constața…

Despre Corbu se spune în mod repetat în reportajele de la ProTV că este una din Top 10 plaje curate din lume. Ei bine, ceea ce nu înțeleg este *dacă plaja respectivă face parte din rezervația Deltei Dunării și la intrarea pe plajă spune clar despre amenzi pentru cei care pun piciorul pe ea, de ce există turiști, cu cort și orice altceva. Dacă scrie că nu e plajă turistică, negru pe alb, de ce au început maneliștii să o cotropească*?

Același lucru, chiar mai ciudat, pentru că acolo este chiar natură sălbatică se întâmplă și la Vadu. Lumea se lăfăie pe plajă, fără să existe cineva care să o pună la punct.

Ori e zonă virgină, ori scoateți odată afișele respective… (că mă supărați rău, serios, cu gândul că unii vă luați banii din faptul că *vegheați* asupra acestor zone…)

3 gânduri despre &8222;La Corbu și Vadu&8221;

  1. Nu asta este normalitatea? Vorbeau despre Vadu la TV cum ca este necunoscuta de public, deci curata si salbatica. Pai daca vorbiti de plaja la TV, cum sa mai ramana necunoscuta? Este atat de multa mizerie in tara asta si nu se schimba nimic

  2. Asta am întrebat şi eu pe cineva zilele astea, de ce s-a campat la Vadu dacă e interzis. Şi mi-a zis că a plătit nu ştiu ce taxă pe un site şi asta te scapă de amenzi. Na, nu ştiu ce să mai zic….

    • și ca să fie și mai drăguț, de la firul ierbii venind informația, un domn stă din 1 iunie pană la 1 oct cu rulota la Vadu și plătește 100 lei. să fim serioși…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s