M-am luminat!

Dacă vă spun că mă duc în oraș și caut o bluză cu Pokemon pe ea, pentru cine credeți că vreau să o cumpăr? Mâna sus cine crede că e pentru o femeie – categorie în care sunt inclusă și eu. Acum mâna sus cine crede că e pentru un bărbat – sau un tânăr, fiul meu, de exemplu.

Bun, mi se pare că am văzut mai multe mâini la vot pentru ultima categorie, felicitări, v-ați prins. Nu-mi imaginez nici măcar adolescentele purtând așa ceva, deși de vânat îi vânează… Își pun și ele tricouri cu trandafiri, cu pisici voluptoase, ca să atragă ochii, nu gălbejiții ăia de pokemoni. Și totuși, prieteni, am găsit 6 magazine în care erau tricouri cu pokemoni – 6!!! cu diferite modele!!! – însă toate tricourile erau destinate celei mai frumoase ființe din univers. Doar nu vă imaginați că e bărbatul, nu?

Ei bine, tricouri cu pokemon pentru femei. Întreb și eu în fiecare magazin – de ce?

Da, aveți dreptate, dar noi vindem ce primim, nu putem comanda… Serios? Eu credeam că voi sunteți șefii industriei textile și mi-era toată speranța într-o pilă….

Dar da, acum, după știrile de la radio, am priceput de ce, na, sunt mai deșteaptă decât cele care vând bluze cu Pokemoni la cele 6 – da, 6!!! – magazine.

Au fost prinse mai multe femei jucând pokemoniada, în timpul serviciului. Le-a depistat serverul și le-a spus șefilor. Și n-o să vă vină să credeți – una era din conducerea statului. Când i s-a cerut socoteală pentru că făcea așa ceva, în loc să fie atentă la dezbateri, a spus: noi, femeile, avem atenție distributivă. Așa că știu ce se discuta, mă puteam concentra și pe joc.

Bun, am fost luminată. E nevoie de bluze cu Pokemoni pentru doamne, dar, băieți care conduceți camioanele cu marfă, învățați geografie. Toate acele femei erau din Europa de Vest, până în Norvegia – doamna ministră! Păi, băieți, nouă, care ne ocupăm de cratiță și de citit ne aduceți așa ceva? Hai, încărcați marfa și faceți bine și, la întoarcere, să aveți bluze cu pokemoni pentru băieți, bine?

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s