Articulo(-)ruginoza

Proful de spinning: Aveți grijă de articulații. Asta nu e vreme pentru blugi tăiați, nici la genunchi, nici mai sus, nici mai jos. Și cu atât mai puțin de pantaloni până la gleznă, fără șosete sau cu șosete discrete 🙂 . Și nu uitați de extremități: acoperite și mai ales încălzite.

Articulații și extremități. Nu uitați că nu sunteți roboți, ci aveți niște încheieturi care, dacă încep să scârțâie, vă fac să chițăiți. De durere.

#MSMdelaSecom #Articuloruginoza #MSM750mg #parentingpr #secom #secomromania #articulatii #viatadeblogger #menssanaincorporesano #stildeviata #viatasanatoasa #momblogger #blogger #catalogulprovocarilormoderne

3 gânduri despre &8222;Articulo(-)ruginoza&8221;

  1. eu am început aseară. 🙂 pentru că, oricât aș vrea eu să cred că sunt ca la 20 de ani, oricât mi-ar fi mie de roz modul în care văd lucrurile și oricât am comportament de 14 ani 🙂 , corpul se poartă ca la vârsta din buletin… și nici măcar n-am făcut excese… dar asta este!

  2. Daa, bune sfaturile de la dom’profesor! Eu am un genunchi operat de două ori, și scârțâie cum simte mirosul de frig…acum. durerea face parte din cotidian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s