Cum am ajuns la MSM?

Ce lucru grozav îmi spune mie doctorița… Că orice cartilaj din corp se reface dacă mănânc piftie. Îmi dau seama că, deși nu-mi place piftia și aș putea trăi fără ea 10 ani, fără să-i duc lipsa, o să încerc și lucrul acesta.

De ce?

Pentru că e mai bine să am degetele mele de până acum, cu care puteam scrie la computer, decât acestea deteriorate… nimeni nu știe de ce.

Dar, când am pus piftia pe masă, dintr-un curcan respectabil, cineva mi-a șoptit: *Ești conștientă că nu neapărat gelatina aceea e importantă, ci să rozi toate acele oscioare? Știi că zgârciurile sunt esențiale pentru asta?*

Din acel moment am renunțat la ideea de a-mi reveni pe calea mâncării de piftie. Doamna doctor, refuz complet o asemenea dietă. Nu-mi place și nu am de gând să mă transform, nici în câine care roade osul, nici în persoană care se întoarce la dieta bazată în mod deosebit pe carne – și nu de plăcere, ci pentru vindecare 🙂 !!!

Așa că am început tratamentul cu #MSMdelaSecom

Cu totul alt specialist decât doctorița care propune piftie mi l-a recomandat și mi-a spus că, după ce fac tratament o lună cu el, voi ajunge la o concluzie – că e cel mai bun pentru articulațiile mele, mai ales în acest context al respingerii vindecării prin mâncare (de acest fel!).

Prefer gheara mâței și a diavolului, ca plante în suplimentul alimentar, decât orice altceva.

 

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Cum am ajuns la MSM?&8221;

  1. Și, dacă-ți spun că am lăsat 7.000 lei în acel cabinet pentru toate celelalte lucruri pe care mi le-a recomandat, pe mine mă consideri nebună, nu, nu pe el? Mă rog, ea… E un episod ca un vis urât, nici nu mai vreau să-mi amintesc…

  2. Pfiu, cât pe ce să scot din frigider adidaşii de porc să fac piftie, că am genunchii cam praf :))) Dar am ajuns la finalul articolului şi m-am convins că, deşi îmi place mult piftia, mai bine aleg o variantă mai puţin usturoiată :))

  3. Dacă piftia e o soluție și-ți și place, e divin. (Între noi fie vorba – totuși, usturoiul e cel mai bun *fruct*, dau gata singură o căpățână!)
    Eu m-aș fi apucat de ea, deși cred că am mâncat de 3 ori în viață, dacă nu exista alternativă. Bine că există, pentru cei ca mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s