Ceasul Apocalipsei

Am aflat despre el în 2015, când s-a spus că se umblă la el – nici nu am reținut dacă se dă înainte, spre Apocalipsă sau înapoi. De fapt, eram curioasă cum de un lucru care pare de extremiști, de sectă, poate să fie subiect de știre la televiziunile care nu au nicio legătură cu religia, spiritualitatea.

Zilele trecute, am ascultat cu atenție noua știre cu privire la Ceasul Apocalipsei și abia atunci am înțeles. 15 laureați Nobel nu pot fi niște alarmiști, nu pot fi acuzați că au ceva de-a face cu vreo religie. Ei sunt cei ce studiază  starea de azi a lumii noastre, din punct de vedere politico-economic, știu ce fac și ce zic.N-ai cum să-i acuzi că sunt extremiști sau că se joacă de-a impacientarea populației.

(Oricum, foarte puțini țin cont de ceea ce avertizează ei, pentru că fiecare politician își vede de propriile decizii și opțiuni, iar dintre noi…câți sunt curioși de activitatea cu privire la viitorul omenirii a 15 laureați Nobel?)

Cred că e nevoie de ceva mai multă informare cu privire la acest subiect, trece prea neobservat, între atâtea arestări și atâtea spaime cu privire la eliberarea deținuților. Important este ca noi înșine să nu fim deținuți în propria lipsă de informații și să ne scape lucrurile esențiale despre această lume.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s