Te apreciez – zi de zi

De două săptămâni, corpul meu a luat-o razna și nu am mai putut face mare lucru. Da, îi apreciez pe toți cei care au fost alături de mine în aceste momente, îi apreciez pe cei care sunt bolnavi și se străduiesc să meargă înainte, fără să arate ceea ce trăiesc. Îi apreciez pe cei din jurul meu și de departe. Și da, mă apreciez pe mine pentru tot ceea ce am fost până acum, reușind să depășesc toate lucrurile care mi s-au ivit în cale.

M-aș bucura mult de tot ca voi, toți cei care treceți pe aici, să vă apreciați pentru ceea ce sunteți și pentru ceea ce ați depășit, indiferent de gravitatea problemelor și de cât de ciuntiți ați rămas.

Și încă un da, vă apreciez pe toți pentru că CITIȚI.

8 gânduri despre &8222;Te apreciez – zi de zi&8221;

  1. Ne bucuram ca esti mai bine, ca te bucuri pentru noi, ca esti bucuroasa ca te apreciezi si ne apreciem, asa sa fie ! Sanatate si bucurii !

  2. Apreciez aici că nu știm nimic mai mult decât ce ne este descoperit de Dumnezeu. Articolul pe care l-am citit eu abia acum (în februarie 2020), l-ai scris de fapt în 2017 și ziceai ceva într-un comentariu de mai sus, care suna foarte descurajator… Mă bucur mult să te felicit azi că ești o învingătoare și te rog să lupți din toate puterile pentru a ne picura și mai departe din stropii înțelepciunii tale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s