Confesiunea gunoiului

Eu sunt gunoiul. Aș vrea să nu vă supărați pe mine când vă stau în cale. Eu sunt gunoiul. Cine mă face ar trebui să aibă grijă de mine, adică să mă ducă acolo unde este locul meu. La coș.

Nu, nu vă supărați pe mine că sunt peste tot, eu nu am picioare să merg de colo-colo și nici nu mi-am propus să vă deranjez, să apar peste tot pe unde n-ar trebui. Eu doar am fost aruncat.

Știți că gunoiul nu are cum să se deplaseze de pe pământ, unde-a fost aruncat, în pubelă? Și mai știți că nu am aripi ca să ajung singur într-o cutie specială pentru mine?

Dar da, vântul suflă și, dacă sunt ușor, mă duce peste tot. Dar nu că aș vrea eu, nu că aș intenționa eu. A, în niciun caz.

Să fie clar, eu nu am nicio dorință să enervez lumea, cu atât mai puțin să îi fac rău. Dacă ar fi după mine, ei bine, eu nici nu aș fî.

Păi, bucăți de fructe stricate – vreau eu să fiu așa? Aș prefera să fiu o parte sănătoasă de fruct și să mă mănânce cei mici.

Coji de legume de care nu e nevoie. Și ce, îmi place mie să fiu dat deoparte și să încurc lumea? Mai bine m-ar ronțăi cineva.

Ca să nu mai spun când sunt cutie de carton… Uf, mai sunt și de plastic… și de metaaaaaal! Trist, serios, trist de tot!

Vă imaginați că-mi place mie să rămân peste tot în calea voastră și să nu mă descompun nici în 500 de anî? Păi eu rămân aici, după voi, încă pentru 8 generații de oameni. Nu numai că nu mai cunosc pe nimeni, dar nici nu mă îndrăgește nimeni; nu că acum m-ar îndrăgi! Dar dacă tot nu vă place de mine, de ce nu mă aruncați acolo unde trebuie să ajung ca să se facă din mine ceva necesar?

Da, da, ați zis bine, adică să fiu reciclat. Ei, eu sunt gunoiul și sunt foarte supărat. Poate vă vine mintea la cap și scăpați de mine într-un mod inteligent, ca să nu vă mai deranjez. Că în niciun caz nu vreau să supăr oamenii. Eu îi respect pe oameni! Se pare că ei nu prea respectă natura și o umplu cu mine!

Ar trebui să fac o manifestație… Da, da, chiar așa. Ia să mă gândesc eu, cum!?

3 gânduri despre &8222;Confesiunea gunoiului&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s